Waardebepaling of direct contact?

Dé plek voor wonen, hypotheken en verzekeringen

Uit uw antwoorden op onze Quiz blijkt dat u mogelijkerwijs toe bent aan een nieuwe woning. Van Overbeek Makelaars is u hierbij graag van dienst! Dit kan op twee verschillende manieren. U kunt uw mogelijkheden bepalen door een Gratis Waardebepaling aan te vragen of treed direct met ons in contact door middel van het aanvragen van een gesprek met een makelaar. Beide zijn geheel vrijblijvend en kosteloos!

Waardebepaling aanvragen

Met een vrijblijvende waardebepaling voor Van Overbeek Makelaars, krijgt u duidelijk inzicht in uw huidige positie op de woningmarkt. Middels een uitgebreid en persoonlijk gesprek, op basis van de door u aangeleverde informatie, wordt uw woning van fundering tot nok bekeken, geanalyseerd en op waarde geschat. Wat u vervolgens doet is aan u, maar u heeft wel een duidelijk inzicht in de waarde van uw woning.

Adviesgesprek met een makelaar

Aankopen, verkopen, investeren. Met onroerend goed kunt u heel veel doen. Misschien wilt u een nieuwe woning kopen en verhuizen, een woning kopen als investering voor in de verhuur en/of een woning huren. Een makelaar van Van Overbeek Makelaars helpt u graag bij het maken van deze belangrijke beslissing. Gezien de omvang van dergelijke investeringen is het aan te raden een specialist in de arm te nemen. Het eerste (advies) gesprek is daarbij geheel kosteloos!