Blog

Dé plek voor wonen, hypotheken en verzekeringen

NVM Makelaar Van Overbeek organiseert op zaterdag 20 oktober een Waardebepaling Dag. De bedoeling van de dag is om alle deelnemers gratis een reëel inzicht te laten krijgen in de waarde van hun woning.

De woningmarkt is volop in beweging

Er zijn veel redenen te bedenken waarom woningbezitters willen weten wat de waarde van hun woning op dit moment is. Zo kan het zijn dat mensen overwegen hun woning te verkopen, maar dat ze eerst een indicatie willen hebben van de verkoopwaarde op dit moment. Het kan ook zijn dat de hypotheek door de lage rente gewijzigd kan worden naar veel gunstigere voorwaarden. In alle gevallen is het raadzaam te weten wat de bestedingsruimte is. De waarde van de woning op dit moment speelt hierbij een belangrijke rol.

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden vòòr 20 oktober en zullen op zaterdag 20 oktober bezocht worden om een reëel inzicht te krijgen over de waarde van de woning. Deelnemers weten snel waar ze aan toe zijn en krijgen hiermee een uitstekend inzicht in de marktwaarde van hun woning en kunnen hier hun plannen optimaal op afstemmen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op: https://vanoverbeek.nl/MenuID/85728/ContactKort/Van-Overbeek-Waardebepaling-Dag.html

LEAVE A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *