Gratis Diensten

Dé plek voor wonen, hypotheken en verzekeringen

Gratis advies & tips om het jou makkelijk te maken

Gratis diensten

Hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Je hebt er als het goed is niet zo veel mee te maken. Vandaar dat je niet van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op de hoogte kunt zijn. Maar, geen paniek. Wij helpen jou in het maken van de juiste keuzes. Onderstaand overzicht geeft jou een overzicht van wat we voor jou kunnen betekenen. Gratis en voor niets. En zonder enige verplichtingen.

inboedelverzekering noodzakelijk

Gratis Hypotheek informatiegesprek

Een hypotheek sluit je, als het goed is, af voor een looptijd van 30 jaar. Je wilt in die 30 jaar wel zeker zijn van voldoende financiële middelen om in jouw droomhuis te blijven wonen. Kom langs bij Hypotheekshop Hoorn, voor gratis hulp bij deze belangrijke keuze.

meer verdienen toeslagen

Gratis Waardebepaling

Heeft u verhuisplannen? Of bent u benieuwd of uw droomhuis binnen handbereik ligt na verkoop van uw huidige woning? Voorzie ons in een aantal vragen van de juiste informatie en een makelaar komt zo spoedig mogelijk bij u langs voor een uitgebreide waardebepaling!

lening afsluiten tips

Gratis Verzekeringscheck

Nooit meer onder- en nooit meer oververzekerd. Wij zorgen voor de juiste dekking met goede voorwaarden en een gunstige premie. Tijdens de verzekeringscheck lopen we al jouw verzekeringen na en bekijken we welke je eventueel kunt oversluiten om betere voorwaarden of gunstigere premies te bewerkstelligen.

inboedelverzekering noodzakelijk

Thema avond Is een huis kopen voor mij haalbaar 

Ga jij voor het eerst een huis kopen? Of heb je wellicht plannen om te verhuizen naar een volgende koopwoning? Dan nodigen wij jou graag uit om langs te komen op de thema avond Is een huis kopen voor mij haalbaar?